Matematik

finde hvor væksten er størst

13. november 2017 af sandrai - Niveau: A-niveau

Hej 

jeg sidder med en opgave hvor jeg ikke helt ved hvordan jeg skal gribe den an, 

for som jeg tror var det noget med regression, men det kan jeg ikke helt få til at passe? 

er der en venlig sjæl eller flere der vil hjælpe med denne opgave? :-) 

opgaven er vedhæftet 

Vedhæftet fil: opgave 10.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2017 af janhaa

r ' (t) = 0

t=a

r(a)=r(Max)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2017 af ringstedLC

Du skal finde et ekstremum for r(t) som i monotoniforhold.


Svar #3
15. november 2017 af sandrai

okay tak :-) 


Svar #4
15. november 2017 af sandrai

Men hvad vil du sætte som a? 


Skriv et svar til: finde hvor væksten er størst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.