Matematik

Isolering af k

14. november 2017 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan isolere jeg k i følgende ligning:

3=4*ln(2)+k


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2017 af Mathias7878

\small 3 = 4*ln(2)+k

\small k = 3-4*ln(2)

\small -4*ln(2)  trækkes blot fra på begge sider

- - -

 

 


Skriv et svar til: Isolering af k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.