Matematik

Afsætning der giver det største dækningsbidrag

18. november 2017 af desire123 - Niveau: A-niveau

Hej folkens... jeg står her og ikke kan finde ud af hvordan jeg skal beregne opgave b, har forsøgt med toppunktsformlen, men det giver et helt mærkeligt tal. nogen der kan hjælpe?

det andet billed ligger i svaret

Vedhæftet fil: biled1.PNG

Svar #1
18. november 2017 af desire123

her var 2nd del af opgaven

Vedhæftet fil:biled2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2017 af StoreNord

Løs ligningen
                                   DB'(x)=\frac{-3}{150}x^{2}+1x^{1}+1000=0


Svar #3
18. november 2017 af desire123

#2

Løs ligningen
                                   DB'(x)=\frac{-3}{150}x^{2}+1x^{1}+1000=0

skal det så ikke være - (3/150)x^2 til at starte med istedet for det du har skrevet, eller hvorfor flytter minus sig så?


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. november 2017 af StoreNord

Det er lige meget hvor minusset står.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. november 2017 af StoreNord

Jeg tror dit DB er forkert. Jeg har tegnet det, og det krydser x-aksen inden x=400.


Svar #6
18. november 2017 af desire123

Har indsat den i en formel DB er rigtigt nok, tak for hjælpen :-))


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. november 2017 af StoreNord

Ja. Men så må dit billede i #1 være forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. november 2017 af StoreNord

Skærmbillede fra 2017-11-18 20-42-06.png


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. november 2017 af StoreNord

Jeg må med skam trække mine dumme Svar #5 og 7 og 8 tilbage.               :(


Skriv et svar til: Afsætning der giver det største dækningsbidrag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.