Matematik

Er min løsning rigtig?

19. november 2017 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har vedhæftet billede af opgave og løsning. Er der nogle, der kan forklare mig om det jeg har gjort er rigtigt?

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2017 af Mathias7878

\small f'(x) = 6x

\small y = f'(x_0)*(x-x_0)+f(x_0) = 6*(x-1)+8 = 6x+2

- - -

 

 


Svar #2
19. november 2017 af annahansen2 (Slettet)

#1 Hvor får du 8 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. november 2017 af Mathias7878

\small f(x_0) = f(1) = 3*1^2+5 = 3+5 = 8

- - -

 

 


Skriv et svar til: Er min løsning rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.