Matematik

er det rigtigt opstillet!!

19. november 2017 af duddi82 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg skulle vise noget med renter men er ikke helt sikker på om det er stillet rigtigt op. skal aflevere i morgen.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2017 af ringstedLC

K=k_0*(1+\frac{2,3}{100})^4


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2017 af Mathias7878

Resultatet er rigtigt.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2017 af Mathias7878

\small K = K_0*(1+r)^n = 50.000+1.023^4 \approx 54761.147 

- - -

 

 


Svar #4
19. november 2017 af duddi82 (Slettet)

tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2017 af mathon

                                \small \small K = K_0\cdot (1+r)^n = 50.000\, {\color{Red} \cdot} 1.023^4 \approx 54761.147


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2017 af Eksperimentalfysikeren

Du skriver:

"fordi

\frac{2,3}{100}+1 = 1,015

",

men det er forkert.

\frac{2,3}{100}+1 = 1,023

Jeg kan ikke se, hvor 1,015 kommer fra.


Skriv et svar til: er det rigtigt opstillet!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.