Matematik

Ligninger

21. november 2017 af chap89 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ligninger:

1) Hvordan beviser jeg at x=5 er løsningen til ligningen 2*x+18=3*x+13

2) Hvordan beviser jeg at x=-2 er løsningen til ligningen 11*x + 77=-18*x+19


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2017 af BarnewitzBruun (Slettet)

Se følgende billede


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2017 af peter lind

Gør prøve. D.v.s. du indsætter værdien på venstreside og du indsætter værdien for x på højre side. . Stemmer højre og venstre side overens er den givne værdi for x en løsning, ellers ikke


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.