Fysik

Hvordan udregnes nyttelasten?

23. november 2017 af solpige00 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med opgave b i den vedhæftede opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2017 af mathon

                   \small F_{op}=\left ( 8{.}4\cdot 10^3\; m^3 \right )\cdot \left ( 1{.}293\; \tfrac{kg}{m^3} \right )\cdot g=\left ( 8{.}0\cdot 10^3\;kg \right )\cdot g+m_{nytte}\cdot g

                   \small \left ( 8{.}4\cdot 10^3\; m^3 \right )\cdot \left ( 1{.}293\; \tfrac{kg}{m^3} \right )=\left ( 8{.}0\cdot 10^3\;kg \right )+m_{nytte}

                   \small m_{nytte}=\left ( 8{.}4\cdot 10^3\; m^3 \right )\cdot \left ( 1{.}293\; \tfrac{kg}{m^3} \right )-\left ( 8{.}0\cdot 10^3\;kg \right )

        


Svar #3
23. november 2017 af solpige00

Det vel ikke sådan at du kan skrive selve formlen op, så tror jeg at jeg forstår det bedre 


Skriv et svar til: Hvordan udregnes nyttelasten?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.