Matematik

Integration

23. november 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Når funktionen e^3x integreres, skal man bare smide x´et foran, mens 3-tallet bekvemt bliver på sin plads? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2017 af mathon

            \small \small \int e^{3x}\mathrm{d}x=\tfrac{1}{3} e^{3x}+k


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2017 af Mathias7878

Regnereglen

\small \int e^{k\cdot x}dx = \frac{1}{k}\cdot e^{k\cdot x} +k

er anvendt

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2017 af mathon

Regnereglen

\small \small \int e^{k\cdot x}dx = \frac{1}{k}\cdot e^{k\cdot x} +C

er anvendt


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2017 af Mathias7878

Ja, du har nok ret i, at det er en god ide at ændre C til k :-)
 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2017 af Mathias7878

Eller omvendt k til C :-)

- - -

 

 


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.