Matematik

om en funktion får vi den opløsning

26. november 2017 af soer381k - Niveau: A-niveau

om en funktion f får vi den oplysning at

\int_{-1}^{6}f(x)dx=-10 og \int_{-2}^{10}f(x)dx=1

beregn \int_{6}^{10}f(x)dx

er det indskudssætningen man skal bruge der eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2017 af Sveppalyf (Slettet)

Er der ikke en fejl i én af de nedre grænser?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2017 af peter lind

Er de nedre grænser ikke ens ? I så fald ∫a10f(x)dx = ∫a6f(x)dx + ∫610f(x)dx


Svar #3
26. november 2017 af soer381k

#1

Er der ikke en fejl i én af de nedre grænser?

jo selvfølgelig den nedre grænse -2 ved begge 


Svar #4
26. november 2017 af soer381k

#2

Er de nedre grænser ikke ens ? I så fald ∫a10f(x)dx = ∫a6f(x)dx + ∫610f(x)dx

hvad hedder den regl?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2017 af ringstedLC

Det er ikke en regel, bare logik.

\int_{a}^{10}f(x)dx=\int_{a}^{6+4}f(x)dx

Integralet fra a til 6 "stopper" jo netop der, hvor det fra 6 til 10 begynder.


Skriv et svar til: om en funktion får vi den opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.