Fysik

Fysiske betydning af hældning på graf

28. november 2017 af fredefupzen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har fået en fysikrapport for, hvor et af spørgsmålene lyder: Hvad er den fysiske betydning af hældningen på (1/L , f1) grafen?

L = snorens længde og f1 = frekvensen for den første partialtone. Hældningen er 17,88.

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2017 af peter lind

L-1 = 17,88*f1


Skriv et svar til: Fysiske betydning af hældning på graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.