Matematik

Er der evt. nogle der hjælpe !!!!

01. december 2017 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er lige igang med en aflevering til mandag i næste uge

Det drejer sig om opgave 5

Jeg har lavet noget af opgaven, er bare ikke sikker på at det jeg er nået frem til er rigtigt,  jeg har vedhæftet filen

Det er speciel opgave 5 a,  jeg er meget i tvivl om ,, bestem ligningen til punktet 5,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2017 af Mathias7878

Tangentens ligning er givet ved

\small y = f'(x_0)\cdot (x-x_0)+f(x_0)

hvor

\small x_0 = 5

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2017 af StoreNord

f'(x)=x³-9x²+24x-16


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2017 af Mathias7878

Husk dog også at rette fejlen, som jeg anførte i dit tidligere opslag, dvs. i opgave 3) giver f'(2) ikke 36, men 10 :-)

- - -

 

 


Svar #4
01. december 2017 af Aprovst71 (Slettet)

ok tak


Skriv et svar til: Er der evt. nogle der hjælpe !!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.