Matematik

indfør en passende variable og opstil en model?

03. december 2017 af Tinisi (Slettet) - Niveau: B-niveau

En bestem trailer bruges til at fragte kasser. Traileren har en egenvægt på 600 kg, og hver kasse vejer 45 kg.

Indfør passende variable og opstil en model der beskriver sammenhængen mellem trailerens samlede vægt og antallet af kasser påtraileren. 

Grafen for funktionen f(x)=x^2-6x

Hvordan skal jeg indfør en passende variable og opstil en model, ved hjælp af funktionen

(uden hjælpemidler)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2017 af PeterValberg

En bestem trailer bruges til at fragte kasser.
Traileren har en egenvægt på 600 kg, og hver kasse vejer 45 kg.

Der må være tale om en lineær sammenhæng, da trailerens samlede vægt forøges
med 45 kg, hver gang der sættes en kasse mere på ...
Lad x være antallet af kasser (á 45 kg) og f(x) trailerens samlede vægt i kg, som en funktion af x:

f(x) = 45x + 600 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
03. december 2017 af Tinisi (Slettet)

haha.... øhm forstår stadig ikke helt... hvad.. jaer


Svar #3
03. december 2017 af Tinisi (Slettet)

Hvordan opstiller jeg en model udefra det??


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2017 af PeterValberg

f(x) = 45x + 600 .... det er modellen på baggrund af de givne oplysninger

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: indfør en passende variable og opstil en model?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.