Matematik

matematik

05. december 2017 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til denne opgave, kan i evt. komme med nogle hints? tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2017 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. december 2017 af mathon

a)
                 \small T_{ABC}=1-\left ( \tfrac{1}{2}x^2+(1-x)x \right )


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. december 2017 af peter lind

AB er hypotenusen i en retvinklet ligebenet trekant med kateterne  af længde x. Find længden AB

I AC og BC er hypotenusen i retvinklede trekanter med kateterne med længden 1-x og 1. Find disse sider. Du kender nu alee sider i trekant ABC. Find højden. Arealet er ½*grundlinje*højde


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2017 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2017 af mathon

a)
                 \small \small T_{ABC}=1-\left ( \tfrac{1}{2}x^2+(1-x)x \right )

                 \small T_{ABC}=\tfrac{1}{2}x^2-x+1


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. december 2017 af mathon

b)
        ekstemum
        kræver bl.a.
                                \small T{\, }'(x)=x-1=0


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. december 2017 af mathon

korrektion:

a)
                 \small T_{ABC}=1-\left ( \tfrac{1}{2}x^2+(1-x) \right )

                 \small T_{ABC}=-\tfrac{1}{2}x^2+x

        ekstemum
        kræver bl.a.
                                \small T{\, }'(x)=-x+1=0

             


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. december 2017 af peter lind

X2+x2=AB2  <=> AB = kvadrod(2)*x

12+(1-x)2 = AC2=BC2 <=> AC=BC = kvrod(1+(1-x)2)


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.