Matematik

matematik

07. december 2017 af PeterJensen13 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp ved sidste del, hvor man skal finde en forskrift....billedet er vedhæftet. tak.,,


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2017 af ringstedLC

f er en stykkevis funktion fra 0 - 5 - 13

Beregn hældningen vha. formlen for lineært a, sæt ind i y = ax+b og beregn b ved aat indsætte et af punkterne.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2017 af StoreNord

f(x)= 8         for 0<x<5
f(x)= ax+b   for x>5        Du har to punkter på denne del af funktionen,  (5,8) og (13,0).
Find   a og b,


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. december 2017 af StoreNord

Skærmbillede fra 2017-12-07 20-55-33.png


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. december 2017 af Eksperimentalfysikeren

f angiver vandmængden i beholderen. Det, som svarene ovenfor angiver, er vandstrømmens hastighed. Den funktion, der er afbillet i #3 er ikke f, men h.

f får man ved at integrere h. Da h er en gaffelfunktion, bliver f også en gaffelfunktion. Hver del  må integreres for sig.


Svar #5
07. december 2017 af PeterJensen13 (Slettet)

fik det til det her


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. december 2017 af Eksperimentalfysikeren

Det ser rigtigt ud. Jeg prøvede at indsætte 5 og 13. De gav begge de forventede værdier.


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2017 af ringstedLC

Ups, ups og megen undskyld, - dumpede lige i fælden. Godt at der nogen, der tjekker.


Brugbart svar (0)

Svar #8
08. december 2017 af mathon

                          \small v(t)=\left\{\begin{matrix} 8\; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \text{ for 0}\leq t\leq5\\ -t+13\; \; \;\text{ for 5}< t\leq13 \end{matrix}\right.

                          \small \small m(t)=\left\{\begin{matrix} 8t\; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \text{ for 0}\leq t\leq5\\ -\tfrac{1}{2}t^2+53\; \; \;\text{ for 5}< t\leq13 \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. december 2017 af mathon

korrektion:
                                   
                          \small \small \small m(t)=\left\{\begin{matrix} 8t\; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \text{ for 0}\leq t\leq5\\ -\tfrac{1}{2}t^2+13t+40\; \; \;\text{ for 5}< t\leq13 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.