Fysik

Fysik - Hjælp hurtigst muligt.

10. december 2017 af marielinge - Niveau: C-niveau

Hvor meget varme skal vi tilføre for at smelte 8,7 mg aluminium ved 660 grader celsius.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2017 af peter lind

Ved konstant temperatur er det smeltevarmen * massen


Svar #2
10. december 2017 af marielinge

Tusind tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. december 2017 af mathon

                      \small E_{smelt}=\left ( 8{.}7\;mg \right )\cdot \left ( 390\; \tfrac{mJ}{mg} \right )=3393\; mJ=3{.}393\; J


Skriv et svar til: Fysik - Hjælp hurtigst muligt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.