Matematik

Definition af cosinus, sinus

10. december 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Skal definere cosinus, sinus ud fra enhedscirklen. Jeg er med på funktionerne kan bruges til at udregne trekanters sider og vinkler, men forstår ikke helt, hvad jeg skal komme frem til ved at gøre det ud fra enhedscirklen?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2017 af mathon

        Ethvert punkt på enhedscirklen har koordinaterne:

                                 \small \small \small (x,y)=\left (\cos\left(V\right),\sin\left(V\right) \right )     \small \text{hvor V er retningsvinklen.}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2017 af ringstedLC


Svar #3
10. december 2017 af Mathian

Tak :)


Skriv et svar til: Definition af cosinus, sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.