Fysik

Hjælp til sidste fuking opgave så jeg kan gå i seng

14. december 2017 af august00 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Yo er der ikke en venlig sjæl der vil fyre mig svaret til denne her:

En snebold er blevet kastet op i en højde h=7.5 m. Beregn den mindste (lodrette) starthastighed v som snebolden er blevet sendt afsted med.
(sæt tyngdeacc. g=9.82m/s)

Har prøvet så godt jeg kunne, men er done - så er der nogen der kan renge den (hvis i har tænkt jer at guide mig frem til svaret, så bare drop det - jeg skal bruge svaret hurtigt, hvis det er muligt)


Svar #1
14. december 2017 af august00 (Slettet)

please hjælp manner


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2017 af Eksperimentalfysikeren

Brug energibevarelse.


Svar #3
15. december 2017 af august00 (Slettet)

der skal jeg bruge tiden jo?

#2

Brug energibevarelse.


Svar #4
15. december 2017 af august00 (Slettet)

eller jeg skal bruge vægten, den har jeg jo ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2017 af peter lind

Du skal hverken bruge vægten eller tiden. mgh=½mv2


Skriv et svar til: Hjælp til sidste fuking opgave så jeg kan gå i seng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.