Matematik

gør rede for hvad tallet viser for udviklingen

18. december 2017 af Luunaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen som kan hjælpe med den opgave som er vedhæftet

Vedhæftet fil: sksk.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2017 af OliverHviid

Differentiér din funktion og indsæt t=72. Har du selv en idé til, hvad tallet viser...? Eller har du også brug for hjælp der?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2017 af mathon

                      


Svar #3
18. december 2017 af Luunaa (Slettet)

Tror nok det kunne hjælpe at vide hvad tallet viser

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. december 2017 af mathon

\small \frac{\mathrm{d} C}{\mathrm{d} t} \small \textup{ udtrykker\textbf{ \ae ndringen} i det \aa rligt udledte antal kg }CO_2\textup{ pr. person pr. \aa r t \aa r efter 1950.} 

        \small \small \frac{\mathrm{d} C}{\mathrm{d} t}=C{\, }'(t)=9\cdot 10^5\cdot \left ( \frac{1{.}031^t}{t+38} \right )^{{\, }'}=9\cdot 10^5\cdot\frac{\ln(1{.}031)\cdot 1{.}031^t\cdot \left (t+38 \right )-1{.}031^t}{\left (t+38 \right )^2}=

                                                             \small 9\cdot 10^5\cdot\frac{1{.}031^t\cdot \left (\ln(1{.}031)\cdot \left (t+38 \right )-1 \right )}{\left (t+38 \right )^2}

\small C{\, }'(72)


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. december 2017 af mathon

\small C{\, }'(72)  \small \small \textup{ udtrykker\textbf{ \ae ndringen} i det \aa rligt udledte antal kg }CO_2\textup{ pr. person pr. \aa r 72 \aa r efter 1950.}

dvs

\small C{\, }'(72)  \small \small \small \textup{ udtrykker\textbf{ \ae ndringen} i det \aa rligt udledte antal kg }CO_2\textup{ pr. person pr. \aa r i \aa r 2020.}


Skriv et svar til: gør rede for hvad tallet viser for udviklingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.