Matematik

Matematik hjælp

22. december 2017 af Ninii (Slettet) - Niveau: 8. klasse

I I nærheden af simons skole står en silo. Simon og julie vil gerne undersøge, hvor høj siloen er. 

De bliver enige om at stille sig 50 meter væk fra siloen. De 50 meter opmåler de ved at tælle skridt. Hvert af simons skridt er ca 85 cm. 

Hvor mange skridt går simon for at opmåle 50 cm?

Jeg ville blive meget glad hvis i kunne forklare denne opgave og svare på den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2017 af Mathias7878

Simons skridt er 85 cm. Omregn det til meter. Anvend, at 1 meter = 100 cm.

Divider da 50 meter med Simons skridt målt i meter.

Du burde gerne ud med at, at Simon går ca. 58.8 skridt (59 skridt, hvis man afrunder til et helt tal)

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. december 2017 af Mathias7878

\small 85 \ cm = 0.85 \ m

\small Skridt_{Simon} = \frac{50 \ m }{0.85 \ m } \approx 59 \ skridt

- - -

 

 


Svar #3
24. december 2017 af Ninii (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen Mathias!! 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. december 2017 af Mathias7878

Så lidt :)
- - -

 

 


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.