Fysik

Isoleret mekanisk system

26. december 2017 af Madsiso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Hvad er forskellen på et isoleret og ikke isoleret mekanisk system?

Hvad betyder \DeltaE= 0  ,   E2 - E1=0   ,  E2 = E1  ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2017 af mathon

\textup{I et ikke-isoleret system er der energiudveksling med omgivelserne/energitab.}


Skriv et svar til: Isoleret mekanisk system

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.