Matematik

Hjælp til Matematik

01. januar 2018 af Heinrichsmor (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle. Jeg har problemer med denne opgave. Jeg har løst opg. A, men har problemer med opg. B og C. Jeg håber at i kan hjælpe mig.

"I en økonomisk model er den marginale opsparingstilbøjelighed MPS=dS/dY givet ved: MPS=0,2-0,4Y^-½. Hvor Y betegner samfundets indkomst, og opsparingen er betegnet med S. Det vides, at opsparingen er lig med nul ved inkomsten Y=256.

A. Find den tilhørende opsparingsfunktion

Svar til opg. A er vedhæftet.

B. Find den totale omkostningsfunktion TC idet MC=dTC/dQ, hvis de faste omkostninger er lig med 5.

C. Idet MPL=dQ/dL find produktionsfunktion for produktet og beregn Q ved en arbejdsindsats på L=100"

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Skriv et svar til: Hjælp til Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.