Matematik

løs ligning

04. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

6=a/a+1-a*10


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2018 af mathon

\small \textup{Er det}

             \small \small 6=\frac{a}{a+1}-a\cdot 10     \small ?


Svar #2
04. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Nej 6=a/a+1*10

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2018 af mathon

…der smuttede et a.


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.