Fysik

Hvordan skal 2,3 mm * h^-1 regnes til m/s?

06. januar 2018 af gringos - Niveau: B-niveau

Hejsa, 
som overskriften lyder: Hvordan skal 2,3 mm * h^-1 regnes til m/s? 

Forstår ikke helt hvordan h^{-1} skal tolkes


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2018 af ringstedLC

h^{-1}=\frac{1}{h}

Så hvis h betyder timer, har du:

\frac{2,3\;mm}{h}=\frac{2,3\cdot 10^{-3}}{h\cdot 60^2}\;m/s


Skriv et svar til: Hvordan skal 2,3 mm * h^-1 regnes til m/s?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.