Matematik

matematik hjælp

09. januar 2018 af mikalaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude, er der nogle der måske kan hjælpe mig med denne opgave? 

Er der nogle der kan fortælle mig hvad denne graft fortæller? 

tak på forhånd....


Svar #1
09. januar 2018 af mikalaaa (Slettet)

graf


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2018 af MatHFlærer

Din graf er her, men hvad er det for en opgave du har? 

I så fald, se evt. på forskriften, hvad er a, b og c i polynomiet? Hvor er toppunktet, hvordan er dens monotoniforhold? Grafen fortæller en masse :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2018 af MatHFlærer

Kan hjælpe dig lidt. Din funktion er

f4(x)=-5E^{-4}\cdot x^2+x

Hvilket er det samme som

f4(x)=-\frac{1}{2000}x^2+x

Så din a=-\frac{1}{2000} og b=1 samt c=0


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.