Matematik

hvordan regner man ligninger med logaritme?

17. januar 2018 af chewiie - Niveau: A-niveau

e^(0,34x)=267

skal løse denne ligning men kan simpelthen ikke finde ud af det med logaritmer.

håber i kan hjælpe mig i gang :))


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2018 af janhaa

ln(e^0,34x) = ln(267)

0,34x = ln(267)

x = 16,433


Skriv et svar til: hvordan regner man ligninger med logaritme?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.