Matematik

ligning

18. januar 2018 af funsmokey (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Meinsteins fremragende kollega Frandsen har udviklet et nyt materiale Megarit, som forlænget der selv hurtigt, når den opvarmede. Han har lavet et forsøg på en række og fundet ud af, at en stang af materiale bliver 0,0007 cm længere for hver cm, når du opvarmer 1 ° C. Frandsen har vist Meinstein formel: 

U = L + 0,0007 * L (T1 - T2)

beregn L, når temperaturforskellen er 100 og U er 10,165 m


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2018 af ringstedLC

T1 - T2 er temp. forskellen.

10,165 = L + 0,0007 * L * 100

10,165 = L + 0,07 * L 

10,165 = 1,07 * L 

L = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2018 af mette48 (Slettet)

10,165 = 1,07 * L 

L=10,165/1,07


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.