Matematik

Hvor stor er vinklen v, hvis cos(v)=0,2 ?

26. januar 2018 af Maja7630 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor stor er vinklen v, hvis cos(v)=0,2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2018 af peter lind

Det slår du op på din lommeregner eller evt. et regneark. På din lommeregner hedder det formodentlig inv cos


Skriv et svar til: Hvor stor er vinklen v, hvis cos(v)=0,2 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.