Matematik

Hjælp til opgave 2-3

27. januar 2018 af Skun - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har virkelig brug for hjælp til opgave 2-3. Er der nogle som kan hjælpe mig med dette??

Vedhæftet fil: 321.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2018 af mathon


Svar #2
27. januar 2018 af Skun

Er der nogle som kan hjælpe mig, har virkelig brug for det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2018 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2018 af ringstedLC

2. Højde:

\begin{align*} Gelænder(5)-1,2&=Gelænder(0)-h_{x=0}-h\Downarrow\\ h_{x=0}&=Gelænder(0)-Gelænder(5)+0,2\Downarrow\\ h_{x=0}&=\;? \end{align}


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2018 af ringstedLC

3. Skibsbredde- og højde: Hvis du fastsætter frigangen til 0,25 m fås:\begin{align*} bredde&=\left | rod_{\;1,\; Bue1}-rod_{\;2,\; Bue1}-2\cdot0,25 \right |\\ bredde&=\;?\\ højde&=Bue_{1}(rod_{\;1,\; Bue}+0,25)-0,25\\ højde&=\; ? \end{align}

Skibet kan selvfølgelig være højere, hvis det er smallere.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. januar 2018 af ringstedLC

4. Skibsbredde- og højde med forhøjet vandstand:

\begin{align*} bredde&=\left | rod_{\;1,\; Bue1-1,5}-rod_{\;2,\; Bue1-1,5}-2\cdot0,25 \right |\\ bredde&=\;?\\ højde&=Bue_{1-1,5}(rod_{\;1,\; Bue-1,5}+0,25)-0,25\\ højde&=\; ? \end{align}


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. januar 2018 af ringstedLC

5. Sideareal (det grå område):

Da broen er symmetrisk omkring y-aksen, kan du beregne det for 1. kvadrant og gange med to:

\begin{align*} A&=2\left ( \int_{0}^{5}Gelænder(x)\;dx-\int_{x_{C}}^{x_{D}}y_{x}\;dx \right )\\ A&=\;? \end{align}


Svar #8
02. februar 2018 af Skun

Mange tak for hjælpen! :-)


Skriv et svar til: Hjælp til opgave 2-3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.