Fysik

Opvarmning af vand

28. januar 2018 af janiw (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med beregne denne her, og hvad hedder formlem man skal bruge?

a: Beregn hvor meget energi der skal til for at opvarme 0,54 kg vand fra 20 grader Celcius til 30 grader Celcius.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Q = m*cp*ΔT

Q = 0,54 kg * 4186 J/(kg*oC) * (30oC - 20oC) = 23 kJ


Skriv et svar til: Opvarmning af vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.