Matematik

Har rigtig svært ved at løsneee denne opgave 2 hvor der cirkel rundt om nogle spm

02. februar 2018 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau
Kan hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2018 af Mathias7878

Gang med 1.8 på begge sider

Læg 32 til på begge sider og du har isoleret f

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2018 af Mathias7878

Du sidder ikke til en prøve vel??

- - -

 

 


Svar #3
02. februar 2018 af Camillaalilji

Nej det gør keg ik

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2018 af Mathias7878

2)

  C = \frac{F-32}{1.8}                                   \textup{der ganges med 1.8 p\aa \ begge sider}

  C\cdot 1.8 = \frac{(F-32)\cdot 1.8}{1.8}            \textup{da 1.8 er i b\aa de t\ae ller og n\ae vner s\aa \ udlignes den}

  C\cdot 1.8 = F-32                          \textup{der l\ae gges 32 til p\aa \ begge sider}

  F = C\cdot 1.8 +32 = 1.8C+32

- - -

 

 


Skriv et svar til: Har rigtig svært ved at løsneee denne opgave 2 hvor der cirkel rundt om nogle spm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.