Matematik

Hjælp til opgaver

04. februar 2018 af Julews (Slettet) - Niveau: C-niveau

Forslag til hvordan jeg løser opg b og c? ønsker ikke et svar men eks. på en udregning

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2018 af Mathias7878

B) indsæt x=0.9 ind i y
- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. februar 2018 af JulieW99

I a) har du fundet frem til en forskrift. Du får at vide, at x er rundballens diameter i meter, og at y er rundballens vægt.

I b) skal du finde ud af hvor meget en rundballe med en diameter på 0,9m vejer. Du ved, at x svarede til diameteren i meter. Nu har du fået oplyst, hvad det x skal være. Nemlig 0,9m. Indsæt det på x's plads, og beregn så y, da y er vægten.

c) Benyt formlen F_y=F_x^a

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2018 af mathon

c)
                      \small \small 1+r_y=\left ( 1+r_x \right )^a?

                      \small \small 1+r_y=\left ( 1{.}35 )^a

                      \small f_{stor}=f_{lille}\cdot 1{.}35^a


Skriv et svar til: Hjælp til opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.