Matematik

Geometri

04. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der evt kan hjælp med opgave 4 c

Opgaven lyder at jeg skal finde frem til den største areal af de to trekanter

Jeg er kommet frem til

trekant ABC

T=1/2*460,9*300*Cos(49,4)=44991,2

Trekant ACD

T=1/2*460,9*423*Cos(44,6)=69408,5

Jeg har  vedhæftet opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2018 af MatHFlærer

Jeg fårABC=52502.40  Og ACD=54328.42


Svar #2
04. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet)

Har prøvet mig frem kan ikke rigtig se hvilke tal og vinkler du ganger for at få arealet af hv ABC og ACD

Måske du vil vise udregningen,  har prøvet op til flere gange


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Det ser ud til, at du ikke har regnet grader om til radianer. Det giver fejl i længden af hypotenusen.

Find den anden katete ved hjælp af Pythagoras og find så arealet ved T = ½a*b.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Du har en fejl i udtrykket for arealet. Der skal ikke stå cos, men sin.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2018 af ringstedLC

Din vinkel CAD er forkert og desuden unødvendig. Og vinkel skal jo næsten være 90º. Du skal ikke bruge AB i udregningen, men AC.

Og så skal du afrunde AC korrekt.


Svar #6
05. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet)

mange tak prøver igen


Svar #7
05. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet)

Hej igen

er stadig meget lost i min opgave 4 Jeg får at min hypotenuse er 460,9

og at vinkel D er 81,1

Jeg får at min BC er 349,9

er dette rigtigt

Jeg har vedhæftet opgaven


Svar #8
05. februar 2018 af Aprovst71 (Slettet)

Jeg fandt langt om læge ud af det fik det samme resultat, det handlede om afrundingerne

tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.