Matematik

Isolér q i formlen 𝑏 = 𝑐 + 𝑎 ∙ 𝑞

16. februar 2018 af Freja25 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg sidder lige nu med en opgave jeg ikke ved hvordan jeg skal løse. Er der nogen der kan hjælpe mig?

Opgaven lyder: Isolér q i formlen b = c + a · q


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2018 af Mathias7878

1:         træk c fra på begge sider

2:         divider med a på begge sider

3:         du burde ende ud med, at

  \small \small q = \frac{b-c}{a} \ \ \ \ \ a \neq 0

- - -

 

 


Svar #2
16. februar 2018 af Freja25 (Slettet)

Tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2018 af AMelev

Generelt foregår ligningsløsning i modsat rækkefølge af regningsarternes hierarki.


Skriv et svar til: Isolér q i formlen 𝑏 = 𝑐 + 𝑎 ∙ 𝑞

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.