Matematik

matematik

20. februar 2018 af bradapete (Slettet) - Niveau: A-niveau

har brug for hjælp til denne opgave som er vedhæftet. Mener godt man kan desolve, og derefter løse for C1, SÅ VI Får C1=1/y_0


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. februar 2018 af peter lind

Hvad er C1 ?Hvad skal du have hjælp til ? Du kan løse differentialligningen ved at bruge separation af variable eller et casværktøj


Svar #3
20. februar 2018 af bradapete (Slettet)

Har gjort dette - r jeg helt fra den?


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. februar 2018 af peter lind

Det ser meget rimelig ud; men du har en fortegnsfejl i udregningen af C


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. februar 2018 af Soeffi

#0. Ti-Nspire


Brugbart svar (1)

Svar #6
20. februar 2018 af AMelev

Du er ikke helt fra den, men der er noget misk-mask

1) Bestemmelse af c47: der optræder pludselig en c1, og der er en fortegnsfejl 
y_0=\frac{1}{k\cdot 0-c}\Leftrightarrow y_0=\frac{1}{-c}\Leftrightarrow c=\frac{-1}{y_0}

2) Din sidste ligning er ikke rigtig. Koncentrationen skal være 1/10y0 - ikke bare 1/10.


Svar #7
20. februar 2018 af bradapete (Slettet)

altså 0.01/10=-1/(6.5x(-1/0.01))=138


Brugbart svar (1)

Svar #8
20. februar 2018 af AMelev

Du skal løse ligningen, som du tidligere har gjort - bare den rigtige ligning og med rigtig c47-værdi.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.