Matematik

Vektor i 2 D. Koordinater

22. februar 2018 af MiniMax2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Der er givet vektorerne A(-2,-4), B(2,-1) og C(3,4)

Beregn koordinaterne til \frac{\vec{BA}+\vec{CA}}{2} og \frac{\vec{BA}+\vec{CA}}{\left | \vec{AB} \right |}

Jeg har beregnet mig frem til \frac{\binom{-4}{3}+\binom{-5}{-8}}{2} Men hvad så herfra

Det samme med 

\frac{\binom{-4}{3}+\binom{-5}{-8}}{\left | \vec{AB} \right |}??


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2018 af Mathias7878

..

  \small \frac{\binom{-4}{3}+\binom{-5}{-8}}{2} = \frac{\binom{1}{-5}}{2} = \binom{0.5}{-2.5}

- - -

 

 


Svar #2
22. februar 2018 af MiniMax2 (Slettet)

Tak for hjælpen Jeg fandt ud af den sidste selv. :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2018 af ringstedLC

Din vektor BA er forkert!


Svar #4
22. februar 2018 af MiniMax2 (Slettet)

Ja den er -4, -3 ikk?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2018 af fosfor (Slettet)

2,-1 — -2,-4 = 4,3

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. februar 2018 af ringstedLC

#4 OK


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. februar 2018 af Mathias7878

..

\small \overrightarrow{BA} = \overrightarrow{A}-\overrightarrow{B} = \binom{-2-2}{-4-(-1)} = \binom{-4}{-3}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Vektor i 2 D. Koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.