Matematik

matematik

25. februar 2018 af slettet007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogle der gider hjælpe?? 

med alle opgaver?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2018 af peter lind

1. Ligningen er y=1000*at.indsæt værdien for y til tiden 30 timer og du får en ligning til bestemmelse af a.

2. Sæt y =500 og løs herefter den fremkomne ligning

3. sæt y = 400 og løs den fremkomne ligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2018 af AMelev

Start med at skrive, hvad du ved ud fra opgaveformuleringen.. 
Brug din bog, find og skriv ned.
- formlen for en eksponentiel udvukling
- beregningsformlerne for a og b
- formlen for halveringskonstanten

Prøv selv og spørg så mere specifikt til problemer, du får undervejs.


Svar #4
25. februar 2018 af slettet007 (Slettet)

hvordan laver jeg det??


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2018 af AMelev

Hvordan laver du hvad? 
Slå op i din bog i indekset og søg på eksponentiel. 
Hvis du har en elektronisk udgave, kan du btuge Ctrl/Cmd F og søde der.


Svar #6
25. februar 2018 af slettet007 (Slettet)

jamen kan du ikke prøve at sætte tal på det for forstår det ik 


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. februar 2018 af peter lind

215=1000*a30


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.