Matematik

Andengradsligning opgave.

28. februar 2018 af glife (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er helt lost, og ved ikke hvordan jeg bearbejder denne opgave. Nogen som kan hjælpe? :)

Tak på forhånd <3

Opgaven er vedhæftet som et billedet. 

Vedhæftet fil: johnjohn.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2018 af Mathias7878

a) Da x angiver produktionsmængden, skal du indsætte x = 100 ind i VE(x)

b) De mindste variable enhedsomkostninger findes bl.a. af VE'(x) = 0.

- - -

 

 


Svar #2
28. februar 2018 af glife (Slettet)

Tak. Det hjalp lidt <3


Svar #3
28. februar 2018 af glife (Slettet)

Hvad med Opgave 2 her? 

Vedhæftet fil:johnjohn2.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2018 af Mathias7878

a) Indsæt x = 2800 ind i db(x).

b) Det størst mulige dækningsbidrag kræver bl.a. db'(x) = 0

- - -

 

 


Skriv et svar til: Andengradsligning opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.