Matematik

Matematrix opgaver

04. marts 2018 af BSth10 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har brug for hjælp med de her to opgaver.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2018 af mathon

\small \mathbf{\color{Magenta} 43}

Kaldes prisen for en kuglepen for \small K og prisen for en blyant for \small B
har du:
                     \small K+7B=33=5K+2B
hvoraf
                     \small 5B=4K

                    \small B=0{.}8K               regn selv færdig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2018 af mathon

\small \small \mathbf{\color{Magenta} 44}

Kaldes antal gæster for \small G og antal elever for \small E 
har du:
                     \small \small (48+G)\cdot 25+G\cdot 55=5520              hvoraf \small G kan beregnes.

Regn selv færdig.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. marts 2018 af marielinge

54 gæstebiletter, 54+48 = 102 elevbiletter.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2018 af mathon

                       Sådan!


Skriv et svar til: Matematrix opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.