Matematik

Gør rede for + bestemmelse af sidelængde

05. marts 2018 af Rolfen123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der mon en der pædagosisk kan forklare hvordan jeg skal løse den markerede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Isoler y i ligningen:
   omkreds = 200


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2018 af mathon

b)
      \small \textup{Omkreds:}
                          \small O=3x+2y=200\Leftrightarrow y=100-\tfrac{3}{2}x

      \small \small \textup{Arealet af en ligesidet trekant med siden x er }\tfrac{\sqrt{3}}{4}x^2

      \small \textup{Samlet areal:}
                          \small A=\tfrac{\sqrt{3}}{4}x^2+x\cdot y

                          \small A(x)=\tfrac{\sqrt{3}}{4}x^2+x\cdot \left ( 100-\tfrac{3}{2}x \right ) ...


Skriv et svar til: Gør rede for + bestemmelse af sidelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.