Matematik

2 gradsligninger

06. marts 2018 af Theking09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hejsa. 

er der en venlig sjæl som kan hjælpe mig med disse 2. gradsligninger med b åde udregning og resultat, det ville være en meget stor hjælp, da jeg lige er lidt blank på dette område, tak på forhånd. har vedhæftet ligningerne i et word dokument 

Vedhæftet fil: 2 gradslignigner.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2018 af Mathias7878

Hvis du kan vedhæfte det som en pdf-fil, kan jeg godt hjælpe dig :=)

- - -

 

 


Svar #2
06. marts 2018 af Theking09 (Slettet)

Jeg sender det som en pdf så

Svar #3
06. marts 2018 af Theking09 (Slettet)

her

Vedhæftet fil:2.gradsligninger.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2018 af Mathias7878

En andengradsligning har formen

  \small ax^2+bx+c = 0

hvor løsningerne kan findes vha:

  \small d = b^2-4ac

samt

  \small x = \frac{-b\pm \sqrt{d}}{2a}

Hvis

  \small d>0 \ \textup{er der to l\o sninger}

og hvis

  \small d=0 \ \textup{er der netop en l\o sning}

og slutteligt hvis

  \small d<0 \ \textup{er der ingen l\o sninger}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2018 af fosfor (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2018 af mathon

                                              \small \begin{array} {c|c} Nr& d=b^2-4ac\\ \hline 1& <0\\ \hline 2&>0\\ \hline 3&>0\\ \hline 4&<0\\ \hline 5&>0\\ \hline 6&=0\\ \hline \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. marts 2018 af mathon

\small \textup{\textbf{Husk} at ovenst\aa ende g\ae lder 2.gradsligninger p\aa \ \textbf{ordnet}\ form:}

                          \small ax^2+bx+c=0


Skriv et svar til: 2 gradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.