Matematik

Funktioner

07. marts 2018 af Celi2331 - Niveau: 8. klasse
Jeg har en opgave, som jeg ikke kan løse. Jeg håber i kan hjælpe.

En terrasse er planlagt til at være 65m2 De vil lægge grus i et lag på 25 cM.


Hvad koster grisen pr. m3

Prisen er 103 kr. Pr. m3


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2018 af mathon

\small \small \textup{Rumfang af grus:} \left (65\;m^2 \right )\cdot \left ( 0{.}25\;m \right )\; \; =16{.}25\;m^3
\small \textup{Prisberegning: }\left ( 16{.}25\;m^3 \right )\cdot \left ( 103\;\tfrac{kr}{m^3} \right )=1673{.75}\; kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2018 af AMelev

Jeg går ud fra, at spørgsmålet skulle have lydt "Hvad er prisen for gruset?" Du har jo angivet prisen pr. m3.

Rumfang = grundfladeareal · højde. 
Grundfladearealet har du angivet til 65 m2 og højden til 25 cm = 0.25 m

Beregn rumfanget (m3) og derefter prisen.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.