Matematik

HJÆLP MIG MED FØRSTE OG ANDENGRADSLIGNING

08. marts 2018 af Lindatran (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = 4 – 4X
find f(2), f(4) og f(1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2018 af Mathias7878

At finde f(2) betyder, at du skal indsætte x = 2 ind i f(x) og beregne det.

Tilsvarende metode for f(4), du skal dog indsætte x = 4 ind i f(x) og ikke x = 2.

osv..

- - -

 

 


Svar #2
08. marts 2018 af Lindatran (Slettet)

det kan jeg desværre ikke finde ud af 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2018 af Mathias7878

\small f(2) = 4-4\cdot 2 = 4-8 = -4

Prøv så med resten selv.

- - -

 

 


Svar #4
08. marts 2018 af Lindatran (Slettet)

kan jeg stadig ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. marts 2018 af Mathias7878

Hvorfor ikke? Hvad forstår du ikke?

- - -

 

 


Skriv et svar til: HJÆLP MIG MED FØRSTE OG ANDENGRADSLIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.