Kemi

Elektromotoriske kraft

08. marts 2018 af Tajik (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej en der kan hjælpe med at forklar hvordan den elektromotoriske kraft skal beregnes? (Vedhæftet billede)

Vedhæftet fil: EMK.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2018 af mathon

\small \textbf{Fe:}
              \small E=(-0{.}77\;V)+(0{.}0592\;V)\cdot \log\left ( \frac{0{.}2}{0{.}1} \right )=-0{.}7522\;V

\small \textbf{Cu:}
              \small E=(0{.}34\;V)+\tfrac{0{.}0592\;V}{2}\cdot \log\left ( \frac{0{.}015}{1} \right )=0{.}3156\;V

              \small EMK=0{.}3156\;V-(-0{.}7222\;V)=1{.}07\;V


Skriv et svar til: Elektromotoriske kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.