Matematik

Hjælp: foreskrifterne for G og H Y=g(t)

16. marts 2018 af marc414 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej sidder fast i en aflevering og har brug for en bekræftelse på om det jeg har udregnet er rigtig, eller om jeg mangler noget eller helt ved siden af. 


Svar #1
16. marts 2018 af marc414 (Slettet)

opgavebeskrivelsen er vedhæftet nu


Svar #2
16. marts 2018 af marc414 (Slettet)

Min udrejning 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2018 af AMelev

a er rigtig, men b er ikke. b = y - a·x, så b = y1 -(-0.0018215·x1), men når du får den fortegnsfejl rettet er det i orden.


Svar #4
16. marts 2018 af marc414 (Slettet)

Mange tak for det hurtige svar, nåede at opdage fortegnsfejlen da jeg lavede ligningen igen i næste opgave.

Men vil du mene at jeg har forstået opgaven rigtigt, og løst den?

Vh Marcus

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2018 af AMelev

Ja, men du må meget gerne skrive dig bag ørerne, at angivne metode ikke må benyttes, når man har flere end 2 datapunkter, metop fordi det giver meget forskellige (og tilfældige) resultater.


Svar #6
16. marts 2018 af marc414 (Slettet)

Mange tak, det vil jeg gøre

Svar #7
16. marts 2018 af marc414 (Slettet)

Er du også skarp til at beregne lineær regression udefra flere punkter?

Evt ved hjælp af excel


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. marts 2018 af AMelev

Til lineær regression skal du benytte et CAS-værktøj eller evt. Excel.

Det eneste CAS-værktøj, jeg er rigtig fortrolig med er TI-Nspire, så jeg kan kun hjælpe dig, hvis det er det, du benytter, men der andre der kan hjælpe dig med de øvrige.
Lav en ny tråd: Lineær regression i ....... (hvilket program du nu ønsker at anvende).


Skriv et svar til: Hjælp: foreskrifterne for G og H Y=g(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.