Matematik

HJÆLP MED MATEMATIK

18. marts 2018 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

Hej, jeg er igang med at lave en matematikopgave. Og jeg er nået til en opgave jeg ikke forstår!

Opgaven lyder: Forskriften for en eksponentiel funktion er: y = b * ax

a) Omskriv formlen, så du isolerer b.

Er det så b =y * a× ? Hvis nej, hvorfor og hvad skal der så stå?

Håber i kan hjælpe....Tak på forhånd...


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2018 af StoreNord

b = y/ax


Svar #2
18. marts 2018 af Fatima2904

er det så rigtigt???


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2018 af StoreNord

Dit er forkert. Mit er rigtigt.


Svar #4
18. marts 2018 af Fatima2904

nårhhh så man skal dividere, fordi det er det modsatte af gange right?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2018 af StoreNord

ja.


Svar #6
18. marts 2018 af Fatima2904

TAK


Skriv et svar til: HJÆLP MED MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.