Matematik

Problemer med regrations opgave

18. marts 2018 af sandrai - Niveau: A-niveau

har vehæftet opgaven til spørgsmålet. 

jeg ved ikke pm det er rigtig nok for mig at jeg får en ligning der hedder y= -0,0526x+ 105,57 når den går på typen b* a^t ? 

Vedhæftet fil: Udklip 11.PNG

Svar #1
18. marts 2018 af sandrai

og gerne hjælp til de sidste opgaver også :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2018 af peter lind

Du skal vælge potentiel regression ikke lineær regression


Svar #3
18. marts 2018 af sandrai

Men synes ligningen ser mærkelig ud for den nemlig

Har vedhæftet det jeg får

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2018 af peter lind

Du vælger at bruge året som uafhængig variabel. Det skal du ikke. Væg år efter efter det første år altså år 2001 skal du vælge t= 0, år 2002 sæt t=1 o.s.v.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2018 af ringstedLC

... og så skal du bruge eksponentiel regression...


Svar #6
18. marts 2018 af sandrai

der Kan jeg ikke få det til ? Men den ser sådan ud hvis jeg vælger eksponentielt

Svar #7
18. marts 2018 af sandrai

.

Brugbart svar (0)

Svar #8
18. marts 2018 af peter lind

det kan du også gøre; men der er mere naturligt at sætte den på hvornår den starter


Svar #9
18. marts 2018 af sandrai

Men det kan jeg heller ikke få til at fungere :-(

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. marts 2018 af peter lind

Hvorfor ikke ?. Hvad har du lagt ind ? Hvad er resultatet ?


Svar #11
18. marts 2018 af sandrai

Kan ikke vælge eksponentielt så, men hvis jeg kun skriver år 2000 ind med ingen resultat kommer det her så
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #12
18. marts 2018 af peter lind

De lyder mærkeligt. Hvis du starter med år 0, bliver tallene så store at dit CAS værktøj går grassat


Svar #13
18. marts 2018 af sandrai

Ja, så ved ikke lige hvad jeg skal gøre

Brugbart svar (0)

Svar #14
18. marts 2018 af peter lind

Du bliver nød til at få den til at fungere ved et begyndelsespunkt ved t=0. Hvad har du gjort ?


Skriv et svar til: Problemer med regrations opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.