Matematik

Nogen der kan hjælpe med noget udregning?

20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har brug for hjælp til at regne det her ud, nogen der er god hjertet og vil hjælp? 

Vedhæftet fil: They come.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2018 af mathon


Svar #2
20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet)

Har du ikke bare sendt det samme billede som jeg har vedhæftet? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2018 af mathon

\small \textup{L\ae r dig kvadrats\ae tningerne:}

                                   \small \left (m\pm n \right )^2=m^2+n^2\pm 2mn

                                   \small \left (a+ (3c) \right )^2=a^2+(3c)^2+ 2\cdot a\cdot (3c)=a^2+9c^2+6ac


Svar #4
20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet)

Kan du ikke skrive? Altså fatter jo ikke en skid, så lidt tekst ville være sinds din godhjertede mand. Fatter altså slet ingen ting af der står på billedet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2018 af mathon

                   \small \small \left (4- (\tfrac{1}{2}x) \right )^2=4^2+(\tfrac{1}{2}x)^2- 2\cdot 4\cdot (\tfrac{1}{2}x)=16+\tfrac{1}{4}x^2-4x=\tfrac{1}{4}x^2-4x+16


Svar #6
20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet)

Dude, det er virkelig tid til at stoppe nu 


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. marts 2018 af mathon

                                   \small \small \left (m+ n \right ) \left (m- n \right ) =m^2-n^2


Svar #8
20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet)

Kan du lige sende svarene? Dude fatter jo ingenting af det der, og min mat lærer river min jeiner af hvis jeg ikke har lavet det.. 


Svar #9
20. marts 2018 af Johan1337 (Slettet)

HALLLOOOO?!??! 

JEG FATTER IKKE DINE FUCKING BILLEDER? 

Vedhæftet fil:WHAT .jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #10
20. marts 2018 af AMelev

Nærstuder indholdet af dette link, og prøv selv at regne eksemplerne igennem.


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. marts 2018 af DeDejligePeberkagerfraHakkebakkeskoven

Hey! Mathon har med #3 og #5 fundet værdien af b og c, så følg fremgangsmåden han benytter for at løse de sidste to opgaver.

Hvis du lige skal have hurtig-guide, så er opgaven at hæve parenteserne. For at gøre dette skal først eksponenterne fjernes, som ved:

(2x+y)2=(2x+y)*(2x+y)

og dernæst hæv parenteser ved 

(2x+y)*(2x+y)=4x2+y2+4xy,

også kendt som kvadratsætningerne - ovenstående er et eksempel på én af dem. Håber det hjalp!


Brugbart svar (0)

Svar #12
20. marts 2018 af Soeffi

#0

I spørgsmål (a) har du ganske rigtigt, at (x+y)2 = x2 + y2 + 2xy. I spørgsmål (b) svarer (a+3c)2 til, at x = a og y = 3c i spørgsmål (a). Udnyt dette ved at indsætte x = (a) og y = (3c) i resultatet fra før, og få: (a+3c)2 = (a)2 + (3c)2 + 2·(a)·(3c) = a2 + 6ac + 9c2.


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe med noget udregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.