Matematik

Hjælp til ÅOP ved Gældsannuitetsformlen

22. marts 2018 af DenStuderende1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Halløj. Jeg sidder med den sidste opgave i en matematik rapport.

Jeg har simpelthen prøvet 20 gange, men jeg får samme resultat hele tiden. Nogen kloge hoveder der kan se fejlen? :-)

Jeg har gjort som billedet viser og derefter sagt:

40000 = y*30,3163

Y= 40000/30,3163 = 1319,42

Problemet ligger jo så i at det skal give 1298.

Vedhæftet fil: 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2018 af PeterValberg

Jeg synes umiddelbart, jeg mangler nogle oplysninger,
kan du uploade hele opgaveteksten?

Du kan eventuelt selv regne efter med dette < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
22. marts 2018 af DenStuderende1 (Slettet)

Hej Peter,

Tak for det hurtige svar.

Jeg har vedhæftet endnu et billede af hele opaven.

Vedhæftet fil:billede.png

Brugbart svar (1)

Svar #3
23. marts 2018 af AMelev

Din R er forkert. ÅOP er 10.9%, ikke -10.9%.

Når du får det rettet, passer pengene.


Svar #4
23. marts 2018 af DenStuderende1 (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Hjælp til ÅOP ved Gældsannuitetsformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.