Fysik

Hvor lang tid varer batteriet

27. marts 2018 af profmusik (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Et lyspanel LEDGO Panel: Power: 54W. Power Source: 12-16.8V DC påmonteres et batteri: Power Lok 14.4V, 6.6Ah (95w/h)

Hvor lang tid varer batteriet, såfrem lampen lyser for fuld kraft hele tiden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2018 af hesch (Slettet)

Enheden må være 95[Wh]. Vær omhyggelig med det, så kan man gætte hvordan det regnes ud ved afstemning af korrekte enheder.

Jeg har forstået at panelet includerer en dc-dc omformer. Lad mig nu sige at denne har en virkningsgrad = 0,95. Så optages en batterieffekt = 54W / 0,95 = 57W.

Tid = 95Wh / 57W = 12/3 time.


Svar #2
27. marts 2018 af profmusik (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: Hvor lang tid varer batteriet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.