Matematik

partiel integration 3

28. marts 2018 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan bestemmer jeg en stamfunktion til følgende funktion:


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2018 af AMelev

Sæt ex som den funktion, der skal integreres og cos(x) som den, der skal differentieres. Gentag med  esom den funktion, der skal integreres og sin(x) som den, der skal differentieres. Isoler så \int e^x\cdot cos(x)dx


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. marts 2018 af mathon

\small \textup{hvoraf:}

        \small \int e^x\cdot \cos(x)\, \mathrm{d} x=e^x\cdot \cos(x)-\int e^x\cdot (-\sin(x))\, \mathrm{d} x=

                                   \small e^x\cdot \cos(x)+e^x\cdot \sin(x)-\int e^x\cdot \cos(x)\, \mathrm{d} x

    \small \int e^x\cdot \cos(x)\, \mathrm{d} x=\tfrac{1}{2}e^x\left ( \cos(x)+\sin(x) \right )+k

                                   


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2018 af AMelev

#2 Vil du ikke være rar at  give spørgeren en chance for selv at prøve, før du demonstrerer, at du godt kan.
Jf. Betingelser for lektieforum: "Lad, for så vidt muligt, være med at give endelige svar. Ofte er et hint meget mere værd for spørgeren end at få svaret serveret".


Svar #4
01. april 2018 af Annaduvedhvem (Slettet)

Jeg synes reglerne skal laves om, jeg lærer meget mere af at få det hele serveret :) 


Skriv et svar til: partiel integration 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.